Postări populare

miercuri, 11 august 2010

Bucluce :))

Ola ola que tal?
Zi ca in filme azi..venit de la birou..mai exact coborat de la 24 la 7 ( this time) ...sala..bazin..papica si film..ce film? Iaca un serial, Supernatural pe nume..nu ma apuc de povestit serialul ca mi-ar lua prea mult timp si nu am stare sa fac asta insa, in episodul de azi, era vorba despre un picior de iepure norocos si blestemat in acelasi timp..mai exact cat timp il aveai asupra ta, prost sa fii ca norocul scai se tinea, daca il pierdeai the other way...ghinionist la culme..ghinionist tu-i mama masii de treaba..asa se cheama si picioru' meu de iepure pe care nu il am :)..
Vin acasa insetat si dau sa deschid usa de la frigider...nu v-am spus ca am o usa de lemn la frigider care se incuie cu cheia pe dos fata de orice usa normala nu? well...asa este..si cum descui eu usa si incerc sa o deschid la propriu..nah belea, raman cu usa in mana..ma uit prostit la cand la usa cand in oglinda...moaaaaaama...ori is fortos ori ce dracu se intampla:))..nu-i bai..iau usa, o lipesc de perete, ma apuc sa beau ceva, ma uit la un film cand subit ..trosc poc..deasupra usii o etajera de sticla..zici ca a dat dracu in oala cu sarmale..a cazut ..si mi-a facut tandari cele doua "mari" cani de ceai ( eu nu am nimic..insa usa clar)..pana aici..e timpul sa iau atitudine..ma incalt cu pantofii cu toc asortati la trening si cobor sa fac iures..ma intampina un blondin silfid cu zambetul cat gura de la canal care urca binevoitor cu mine sa vada locul impricinat..zici ca eram seic..numa nu mi-a facut plecaciuni..si eu care ca un evreu ma gandeam ca o sa fiu bun de plata..de unde..?!!?! Mi-a promis ca rezolva..si daca nu rezolva..ma muta intr-o camera mai buna..oricum ar fi o sa imi dea un cos de fructe sa imi treaca supararea...pai da eu ce's vaca sa imi dea furaje? ma momeste cu un mar si doi struguri?Nu-i bai ca si asa is la cura..si in loc de vaca am sa fiu vac si am sa pap pe post de cina cele din cos..oare mi le va aduce scufita rosie?hmmm...o fi sexy? hai ca daca o tin asa..o sa se razvrateasca neamu feminin si o sa ma umplu de tigai in cap in cel mai bun caz :))
Sper ca pana dimineata sa nu se surpe hotelu' ca am dat de dracu'..sau de muma-sa..stau la 7..cica era numaru' meu norocos..o fi si acum?

Niciun comentariu: