Postări populare

luni, 23 martie 2009

Week-end de Bonn...

Cinci zile de munca o zi de week-end si o zi in care m-am intors acasa frumusel din n sau tz motive. Cam asa s-ar rezuma prima mea experienta de Germania pe proiect. Anyway, sa revin la singura zi libera petrecuta in micutul orasel Bonn. Bum bum, poc poc..sa imi darame usa si nimic mai mult..Ma chema Cata la micul dejun spunandu-mi cu nonsalanta ca e ceasul 10 juma si ca daca nu ma grabesc nu mai prind de papica..Buimac ma imbrac repede ies in hol si vad ceasul : 9:30. Ai sa te sparg la ce dracu m-ai trezit asa devreme frate? Pai da mah da altfel nu te trezeai.
Trecem peste, mancam ca porcii, si unii dintre noi au mai tras un pui de somn. Pe la 12 asa ( dimineata rau da rau de tot) ies si eu in lume..ce sa zic, dupa ce in fiecare seara am fost nevoit sa vad imaginea dezolanta a unui oras pustiu, azi parca eram intr-o poveste. Piata din fata hotelului e ticsita de lume, fructe cacalau..( de altfel am si bagat rapid o mare casoleta de capsuni ca altfel mi se umflau dracu tatele de pofta)..mi-a adus aminte instantaneu de un alt orasel mic si simpatic unde am petrecut odata demult niste momente foarte frumoase..Montpellier..
Cum sa zic, imaginati-va o piata rotunda din care pleaca zeci de stradute ticsite cu magazine si evident cu lume puhoi..
Shopaholicu din mine a intrat in priza la 320 pe loc si oki mi-au facut in cap mai rau ca la flipper. Mai rau ca totul era cam scump si pe masura ce intram in magazine imi mai intra un nod in gat..deh ioane daca n-ai prins luna de reduceri.. am tras cateva poze am mancat un mac (inca unu..ce bine ca am venit acasa la o ciorbica ) si am venit sa mai trag un pui de somn ca tare obosit eram..adevaru ca nu e treaba sa faci oki in fiecare dimineata la 6 si 15 si sa vii acasa de la munca la 8 seara...te ia batzu nu alta.
Pe seara am iesit cu tovarasu Cata la un cico am mancat si ne-am intors la hotel sa luam informatii pentru mers intr-un club..ne-am imbracat frumos si am purces la drum..
Nu prea e treaba sa faci clubbing pe acolo, pana intri in 5 cluburi lasi o galagie de bani. Partea mai nasoala era asa: oras mic ..cluburi mici..cred ca intrau in fiecare club 30-40 de persoane maxim. Adica locatia ideala daca vrei sa iti faci ziua de nastere intr-un loc micut pe care nu vrei sa il imparti cu lume nepoftita. Ne-am fatait din club in club asa fo 3 ore, de la r&b , salsa ( tare sa il vad pe cata dansand muzica latino :D ) la house si alte treburi..oricum muzica buna, lume urata, plini de turci ..si foarte putini stiu sa se si distreze..alcolul e de baza.
La 3 am ajuns acasa am facut bagaj si somn...ceea ce as face si acum dar nu prea pot ca sunt on duty...drept urmare inchei aciulea si ne mai auzim curand..
Tschüss

2 comentarii:

Me and YOU spunea...

Un gust cam ... fara gust ... Germania asta sau doar Bonn-ul insipid...!
Fete nu prea, distractie nu, preturi sarite...ce-a mai ramas?!? (poate cateva pozici cu 2 zambete ce bine dispun, speeeer si le astept)

Din toata povestea am ramas pe: "mi-a adus aminte instantaneu de un alt orasel mic si simpatic unde am petrecut odata demult niste momente foarte frumoase..Montpellier.." mi-am amintit la fel de instantaneu de "datorii" si sper sa-ti gasesti dispozitii.

MESAJ DOAR PT INITIATI:
Mi-e dor de dimineti in care am lecturi pe care sa le savurez pe nerasuflate!!!
:)

Kinezu' spunea...

Si mie mi-e dor de provocarile care lipsesc acut in ultima vreme :P..ai tema..
Poze din pacate cucu..n-am avut vreme de nimic..si singurele 3 poze pe care le-as fi putut avea sunt neclare.