Postări populare

miercuri, 2 septembrie 2009

Sugestii...

Alelei boieri voinici de ma suparati....fac plici :))
Voi mari latifundiari ce-aveti fete de magari...
Nu ma intrebati de unde le scot..proabil din portia de strips de la kfc de am papat mai devreme ( da da fa reclama la junk food ..si??!! :P )..
Deci..iar am disparut ca soarele dupa nori ( eee iaca metafora data dracului...eu is soarele evident)..nu ca nu mi s-ar mai fi intamplat diverse lucruri bune si nebune insa o lipsa acuta de kef combinata cu o lipsa si mai mare de inspiratie si combinata cu lipsa provocarilor ..am fost parasit..trimis la balamuc..norocu meu ca nu m-au primit aia pe acolo si m-am intors..si am gasit si provocarea...cica sugestii..sau sugestie..depinde cum privesti..
Apropos de sugestie, pe undeva prin pozele mele din India gasiti 2 tabloaie ( da...nu vrea muschii mei sa scrie corect in seara asta asa ca..)cu doua tantici..juri ca sunt pictate ca Mona Lisa..se uita ale naibilui muieri dupa tine in orice directie te misti..Hai sa vedem ce imi sugereaza mie...pai ar putea sa imi sugereze..o mare gelozie..si posesivitate..ma insel? Oare femeia geloasa si posesiva isi slabeste masculul nu prea feroc din priviri? Nu prea..poa sa fie el urat cu clabuci ca tot ca Luceafarul o sa arate in okii ei. Ce mai imi sugereaza? Aici nu vreau sa fiu misogin asa ca am sa fac abstractie de faptul ca in tablou e reprezentata o femeie ( desi la drept vorbin nu stiu decat trei tabloaie care te urmaresc si toate sunt femei) si am sa spun ca imi sugereaza usurinta cu care iti pot zbura okii dupa lumea care trece..iote aia ce craci are...iote ala ce oki are..iote aia ce cur bombat..iote ala ce cracanat si asa mai departe..Nu ca zic, da vreau sa spun ca de pe la lume adun ( eeee ce legatura am creat eu cu titlu blogului..sunt dat dracului in seara asta ce sa mai...) dar cam asa si este..cu toate astea..sa reducem marea acuza ce se poate suantelege din vorbele de mai sus la urmatoarea formulare: Aruncarea cu privirea nu este un sport interzis de lege cu toate ca..s-au vazut crime pasionale si din mai putin de atat..da noi sa este sanatosi ca ca poate poate nu ne incadram in categoria ceea.
Sugestii..sugestii poti avea de la un cuvant..care sa te faca sa iti aduci aminte de diverse intamplari sau obiecte..cel mai bun exemplu..chiar cuvantul in sine m-a facut sa ma gandesc la ceva..
Si pentru ca sunt barbat..am sa dau exemple usor misogine sau afemeiate depinde care cum le interpreteaza..si am sa spun asa..o pereche de picioare frumoase pot sugera finete..suplete sau doar multe ore petrecute in sala..o pereche de ochi superbi pot sugera frumusetea interioara a unui suflet..iar un zambet..un zambet paote sugera atatea lucruri ca nici macar nu ma mai obosesc sa scriu..nu de alta dar parca vad ca si articolul asta il bag la capitolul bataia campilor cu o gratie de felina in calduri.O adiere de vant poate sugera protectia ( ce casti figurina la mine..n-a batut niciodata vantu mai puternic..destul de puternic incat sa iti sugereze...repet sa iti sugereze ca tre sa iti iei mandra in brate...ce dracu sa iti fac eu tie daca esti mototol si nu o iei de buna voie..staaaai ca proasta in targ sa te impinga natura de la spate..), o ploaie de vara ...romantismul secolelor trecute..o privire aspra..teama...un cucui..pe dracu..un cucui nu sugereaza nimic..doar demonstreza cat de cascat esti de dai cu capul in diverse.
Sugestii...Pana si ceea ce scriu eu poate fi o sugestie..de-a voastra catre mine sa nu mai fac greseala de a bate campii cu gratie pe timpul vostru si pe spatiu astora de la blogspot..sau dimpotriva..sa va aduca un mic zambet pe bot si sa mai veniti cu provocari..
Treaba e in felul urmator..oricum o dati..sugestii reclamatii si tamaieri pot exista din orice...bunaoara..poza..simpatica facuta cu curu in sus sau cu susu in jos..maieu ..privire ce nu se observa dar se deduce..picioare zvelte si atragatoare.. ce va sugereaza? deocheare? tre sa fii nebun..mie unu imi sugereaza ceva mai aproape de senzualitate..si totusi..cumva provoaca ambele idei aceeasi dorinta ..sau dorinte..ca se da din una in alta..initial vrei sa o iei in brate dupa care..faci.."oki" si pana te dezmeticesti iei micu dejun la pat..
Dupa cum se observa cate bordeie atatea obiceie..cate obiceie atatea bordeie iar sugestii cu duiumu..oki sa ai sa le vezi sa le analizezi si sa le digeri..
Pana una alta eu unu imi sugerez o portie de somn..
Chalo

4 comentarii:

Livia spunea...

Salut,
Eu as spune simplu: sunt prea multi oameni frumosi ca sa nu ne bucuram privindu-i, dar sa nu uitam nici-o clipa ca sunt oameni, nu trupuri, nu orgolii, nu mastile pe care le poarta, ci pur si simplu oameni. Chiar daca ei insisi au uitat asta.
Well?

Kinezu' spunea...

Nu gandesti rau...lately, sau mai bine zis in zilele noastre "calitatea" dominanta e superficialitatea...si putini sunt cei care se uita si dincolo de nori..

Livia spunea...

Ai mare dreptate. Si pentru ca esti unul dintre ei mi-ar face placere sa mai adaug o idee, foarte draga mie.
Privirea si zambetul unui om (nu ochii si buzele) pentru mine reprezinta o carte de vizita extraordinara, mai ales ca asa se intrevad trairi ale acelui suflet, pe care uneori nici nu vrea sa le recunoasca.
Insa am invatat cu multa durere o lectie vitala: putini sunt cei care sunt constienti de potentialul lor (care se vede in primul rand in privire) si sunt si mai putini cei care aleg sa il manifeste.
Ei, cred ca ar fi multe de spus.. dar nu vreau sa exagerez. Pot numara pe degetele unei maini oamenii cu care as discuta astfel de lucruri si ma bucur ca am mai gasit pe cineva, care in plus stie sa nu cada in extrema sobrietatii.
O zi faina!

Kinezu' spunea...

Merci si o zi faina si tie