Postări populare

luni, 14 iulie 2008

Sirop....

...de ciocolata..de capsuni...de ..de ..de...oh, come on, nu ma refer la siropul din pahar, de pe inghetata sau "dupe" clatite...Ma refer la siropul filmelor americane...filmele acelea romantioase, de ti se strapezesc dintii (asta de fatada ...ca in adancul sufletului ce n-ai da sa ti se intample si tie asa o poveste). Bunaoara...am fost azi si am revazut un film.."mariaj de vegas" se numeste...l-am vazut cu nici o luna in urma..dar intamplarea a facut sa ajung la film si sa il revad..nu m-a deranjat..dimpotriva..m-a relaxat si m-a binedispus de parca era prima data cand il vedeam. Foarte simpatic filmul si nu o sa vi-l povestesc pentru ca banui ca marea parte deja l-ati vazut..
Ce voiam insa sa comentez e despre sirop...fie un actor va face cu ochiul : O-H M-Y G-O-D, HE IS SO CU-TE!!! Just look at that ass!! Fie o actrita...uai ce bunatate de femeie..fie ambele intr-o combinatie de taiat venele, o poveste lacrimogena cu tente comice...va duce pe moment pe anume culmi de va vine asa sa visati cu ochii deschisi..Ce!!!!Vreti sa spuneti ca nu-i asa???Pai cati dintre voi masculi feroce, nu ati visat la o poveste d-asta asa de amor in care voi sunteti cel mai cel din parcare fara ca parcarea sa fie goala???Cate dintre voi femele rebele nu ati visat la printul din poveste care culmea arata si mega super beton e si destept si cu bani..ce sa mai ...le are cam pe toate mai putin pe voi...si e fix ceea ce i-ar trebui..nu?
Se pare ca fac ce fac si iar ajung la un subiect spinos..fomeile...alea din cantecu' lu' Margineanu: alea de ma "iubeste"...E naspa frate sa te duci la cinema cu o tipa bine...sa vezi un film de genu asta si la final dupa ce viseaza cu ochii deschisi 10 minute la chipesul actor sau la fesele lui, sa observi ca te trateaza cu raceala...Ce-ai draga? la care ea: Tu de ce n-ai ochii verzi?..Ca asa m-a facut natura...probabil n-a vrut saraca natura ca la primul semafor sa muste vaca din ochii mei!!!
Tu de ce n-ai patratele ca Brad Pitt??? Ce sa fac iubire cu ele??? Vai ce accent senzual are Sean Connery...ia sa ai si tu!!! Auzi??! Dupa ce o sa traiesc si eu o tinerete in Scotia sa vezi ce accent am, ce acuma nu mai poti cu accent moldovenesc???etc etc etc...
Si uite asa s-a dus dracului o seara pe care o voiai si tu odata la un an romantica..e imbufnata si nici ea nu stie de ce...
Sa fim seriosi, prea multe carti de dragoste si prea multe filme de acelasi gen uneori strica...ajungi sa iti doresti sa fii unu din personajele de poveste sau film poate poate esti privit cu mai multa indulgenta..oh la dracu, d-aia sunt povesti...realitatea trece prin stomac..Stiti care e culmea?? Ca cele care viseaza la astfel de lucruri sunt de regula fuficile pe care le vezi la terasa sau restaurant cu cate un bunic dupa ele..."ce n-ai facut sex cu un octogenar??te urca pe culmile depresiunii si nimic mai mult...dar are asa o casa frumoasa....!!!" Nu-i vorba nici celelalte tinere domnite nu sunt scutite...from time to time...orice le-ai face li se nazare sa o puna de-un razbel..ca aia nu e buna..ca nu te imbraci trendi..ca aia de ce se uita la tine si tu ii zambesti frumos ...aia fiind probabil o copila de 12 ani iar tu zambindu-i parinteste..
Daca ar fi sa tragem o concluzie...as spune: STOP filmelor siropoase...!!!Sunt ilegale..!!
Trecand peste gluma insa...de cele mai multe ori femeile se emotioneaza atat de tare incat chiar au nevoie de un barbat langa ele in timpul si la finalul filmului in cauza...si te simti bine..si macho...cand se termina filmul si o vezi pe femeie topita toata in bratele tale desi ti-e clar ca se gandeste la acel handsome guy din film si isi doreste sa fie printesa lui..dar nu conteaza...esti un profitor si esti totusi mai realist...care ii sunt sansele sa se vada maine cu brad pitt la o cafea?cel mai stabil si mai real lucru din viata ei tot tu esti...asa ca zambesti jmechereste...si mai iei o gura de sirop..
Aaaah, this is life :)

Niciun comentariu: