Postări populare

joi, 3 iulie 2008

Tabu....to be ..tabu..or not..oh well..

Daca stau sa ma gandesc la adanca definitie a acestui cuvant..ar trebui sa ma opresc din scris aici..ca ar fi tabu sa vorbesc tocmai despre tabu..sau tabu-uri..Oh well, i don't give a damn so, here i go:
Ce face pe noi sa avem subiecte tabu? Nush, de regula acest cuvant ar trebui sa aibe o conotatie religioasa...cam asa cum e la indieni vaca spre exemplu. Cu toate astea tindem sa facem din diverse subiecte care ne afecteaza corazonu, lucuri tabu..ca a murit pisica vecinului si saracu sufera atat de tare incat nici sa vorbeasca despre asta nu poate...clar nu poti aduce asa ceva in discutie...e tabu..
Ca te-ai despartit de fostu/fosta si inca nu ii suporti prea mult prezenta, sau sa vorbesti despre asta..clar nu te poate intreba nimeni nimic ca e...tabu..
Am o buba la picior..si ma doare asa tare incat nici sa nu aud vreun cuvant legat de asta...ca ce mama masii ..e ..tabu...
La tot pasul si in absolut orice situatie poti crea un tabu...incep sa cred ca e ceva la moda..fancy, "trendi" sau cum naiba se mai spune.... sa ne inconjuram de atatea tabu-uri incat o sa uitam sa mai comunicam...pana si asta o sa fie un tabu...daca facem si din mancare un lucru tabu..e os pe varza..putem sa murim linistiti si nu de vene taiate cat de inanitie :))
E si asta un fel de egoism...nu se poate numi discretie..sau indiscretie...cat mai mult egoism...tinem in noi lucruri despre care nu vrem sau nu suntem dispusi sa vorbim pentru simplul fapt ca ne afecteaza intr-un fel sau altul la nivel fizic sau psihic (cred ca aici mai mult). De fapt si de drept ne aparam..de noi insine..e instinctul de conservare presupun..nu iti vine sa stai mereu de vorba de fosta relatie pentru ca iti aduce atatea amintiri, de regula placute incat ajungi sa stai sa te intrebi daca nu cumva e gresit faptul ca s-a dus...oh well, poate fi intr-adevar gresit, and again poate ca nu...u'll never know if u don't try it...
In mod sigur daca te doar buba de la picior si vorbesti despre asta...u'll end up purtandu-te ca un copil rasfatat care vrea doar sa atraga atentia, drept urmare mai bine shezi bland faci pe durul si mergi mai departe..
Lista poate continua la nesfarsit..argumentele de asemenea...dar cred ca totusi ar fi cazul ca subiectul tabu...sa ramana tabu...
Pai in cazul acesta noapte buna vise placute si puricii sa va sarute...

Niciun comentariu: