Postări populare

luni, 24 noiembrie 2008

Votam?

Hai sa dam mana cu mana toti cu inima romana....si sa bagam plicul mare chiar in urna de votare..
Asa sa fie?Hai ca americanii au votat schimbarea...se innegreste teveu' cand apare Obama in direct..au planuri mari pentru iesirea dintr-o criza pe care tot ei au provocat-o si pe care tot ei o continua si pe care again tot ei or sa o incheie atunci cand va fi momentul propice.
Dar noi ce votam? PNL?PD?PCR?Atatea partide, atatea doctrine, insa oamenii sunt din acelasi aluat. Ce votam? "Prostitutia" in politica e mai vizibila decat in vestitul Matasari, sau pe Centura..da si la fel de indoielnica..dai un ban..da' oare face? dai un vot da' oare merita? Votam schimbarea? Votam pe dracu sa ne pieptene a se schimba doar moaca nu si indoctrinarea usor comunista cu tente leniniste (As fi zis marxiste dar doctrina initiala nu mai seamana de prea mult timp cu rahatu' care se mananca in politica actuala cu muuuulta pofta). Ce votam? Probabil un nou "regim"...noi taxe..legi noi care nu ne incalzesc cu nimic mai mult decat o ceapa degerata ..
Pana acum am raspuns la n provocari date din public..acuma va provoc eu finally..sa imi dati macar 1 motiv pertinent sa imi misc fizicul la vot. Si cand zic pertinent..nu vreau sa vad chestii de gen: E datoria ta civica..esti roman tre sa votezi!!Unde dracului scrie ca tre' sa votez? Nu ma obliga nimeni si nimic..si n-am nici o datorie morala fata de nimeni..AA, daca s-ar fi pus problema sa votez o schimbare ..cel mai probabil in bine, cred ca as fi fost primul si as fi facut pe dracu in patru sa votez de cel putin 23 de milioane de ori sa fiu sigur ca se si intampla ceva pozitiv..dar asa?
Feed-back pls :D

3 comentarii:

Elvi spunea...

Hm...ce sa zic...nu pot decat sa-ti spun ca eu personal NU am gasit motiv pentru care sa VOTEZ, asa ca nu pot decat sa te indemn sa...STAI ACASA... Chiar mi se pare super magarie ca nu am date suficiente despre candidati... vroiam sa votez de sus pana jos PNL, dar mi-am dat seama ca pe langa faptul ca au si ei suficient de multi corupti in partid, nici macar nu-si dau silinta sa-i cunosti. PD-L-istii ingamfati ca intotdeauna, vine Negoita primarul si CHIPURILE il prezinta el pe DEPUTATUL TAU...ce penibil. In al 2-lea mandat NU am mai vazut / simtit nimic din ceea ce trebuia sa faca...
Pe scurt, nu am cum sa te conving sa mergi la vot, datoria este a tuturor sa aiba intentia sa voteze, dar daca nu cred in nici unul din partidele si oamenii lor, nu vad de ce sa mergi sa votezi...

Andreea Laura spunea...

deci in final.... ti-ai mutat fizicul (expresie a la chinese-ul ;)?!

Kinezu' spunea...

NU!