Postări populare

miercuri, 11 ianuarie 2012

Tulumba...

Ola pe 2012..e anul Domnului nspe in care teoretic lumea are sfarsit...si daca tot vine sfarsitul lumii, m-am hotarat ca una din ultimele schimbari pe care vreu sa le fac inainte sa mor....sa fie renuntatu' la tutun..Mi-am luat tulumba..cum? ce? Tulumba..aaa tigare electronica. Tre sa ma las de fumat..nu ma simt bine..ma simt incomplet si gol asa ..abia respir..sunt apatic..da-le in spuma marii de tigari.
Alerg 50 de metri si gafai de park m-am cotzait o ora juma'. Dau banii pe prostii in loc sa dau prezervative la copii..aa bomboane.
Mi-am luat cea mai mare tulumba existenta pe piata..cand m-apuc sa trag din ea..am fata lu' Sherlock Holmes cu rigla in gura..doar ca mai tanar..de unde poti deduce ca am fumat mult si ca as vrea sa fumez iarba..gresita teoria deductiei dar in fine..Staaaau cat e ziua de lunga si pufai din tigarea mea imprastiind miros de cireasa dulce virgina combinata cu aripile taurului roshu ( red bull pentru ignoranti ). Se pare ca in Franta tulumba nu e prea comuna..aci ori fumezi ori nu fumezi..ce fac eu e un fel de prostitutie ieftina cred...se uita toti la mine de parca as fi Mick Jagger la pubertate. Azi dupa ce am luat pranzul, ma intorc si eu ca omu' la micutul birou de sclav pe plantatie la care am gasit loc, si in jurul biroului 5 colegi..Se hlizeau ca boii constipati care au luat viagra ( nu are legatura da'mi place cum suna) si mi-au cerut sa le arat tigarea. Cred ca stiu cum s-a simtit Einstein cand s-a trezit cu maru'-n cap..jmecher cu 2 de jm si un cucui in frunte..moaaaaama ce explicatii savante le-am dat ca asa apesi butonu' ce declanseaza gaura neagra producatoare de fum..si ca daca apesi de 5 ori te dai cu curu de toti pamantii si te transformi in lady gogu'..concluzia a fost ca desi nefumatori toti au vrut si ei un device d-asta..le-am zis ca l-am cumparat pe ultimu' si ca mai tre sa astepte pana sa le aduc eu..pai da ce' sa fie si altii cu motz?
Las sa fie si pipota lu' eu mai cu motz nu toata plebea. Va pup sufland in tulumba.

Niciun comentariu: