Postări populare

miercuri, 16 aprilie 2008

Fluturi...floricele..."susanele"..:))

Stati linistiti ca nu sunt ca boul Ferdinand sa shed la umbra nucului batran sa miros floricele pe campii si sa oftez in asteptarea dragostei ideale...dar la ora asta tarzie, ciufut si stresat, in loc sa dorm..ma gandesc la ..fluturi..:)
Deci fluturi...fluturi colorati care zboara din floare in floare, fluturi sub forme de brose..de argint de aur de plastic de tot ce vreti..si ca aci voiam sa ajung..fluturii din stomac..
Pai, imotiv la suflet cum sunt eu asa, ma gandii sa imi dau cu parerea ca orice om care gandeste si asupra acestui aspect...cum dom'le simti fluturi la stomac?Pai ce, ai inghitit vreun stol ceva?
Mai in gluma mai in serios...cine n-a simtit fluturasi in stomac? Ca a fost din cauza vreunui eveniment deosebit, prima zi de scoala, prima zi de servici sau mai rau prima zi de casnicie =)) (rad eu rad dar vorbesc in necunostinta de cauza :D )...fluturi in stomac atunci cand cunosti pe cineva si park park simti ca s-ar putea aprinde o scanteie mica ...
Ma sincer indoiesc sa fie careva pe lumea asta in afara unui bebe abia nascut(desi am vaga senzatie ca si saracu bebe simte fluturi cand simte mirosul sanului ce se apropie sa ii dea de mancare de parca ar fi la prima intalnire).
Fluturi simt si eu acum inainte de un examen mai greu, fluturi simti si tu maine cand se apropie ora sa te intalnesti cu o tipa ce abia ai intalnit-o si speri ca poate poate se infiripa ceva macar de un second base acolo...daca deja ajungi la third base..esti zeu :))
Fluturi simtim la orice inceput de relatie...la unii tin o saptamana, la altii o luna..dar statistic vorbind cred ca media ar putea fi pe undeva pe la 3 luni asa...scepticii ar putea spune chiar 3 saptamani nu luni...dar eu ca un romantic incurabil o scald asa ceva mai mult timp :)
Mai nasol e cand trec fluturii...bine acuma in cazul unui examen sau a unei prime de zi de scoala servici sau casnicie e lejer..a trecut..n-ai murit..nici mai fericit nu esti..e doar o impresie asa ca nu te amagi aiurea..cand insa trec fluturii intr-o relatie..cam ce variante sunt? Din punctul meu de vedere, sunt doar doua..una trista si una sa zicem satisfacatoare.
Cea trista ca sa scapam de ea mai repede ar fi ca dupa ce isi iau zborul fluturii se poate intampla sa nu mai fie nimic altceva, drept urmare totul a fost o simpla iluzie de moment, senzatia de nou, de o noua cucerire, descoperire etc. Potentiala printesa sau print se transforma in oameni obisnuiti si iaca nah belea cum iti dai seama ca park nu e cum ar trebui sa fie..
Cea satisfacatoare..care te atinge la el (la sufletul imotiv aidicatelea) e ca dupa ce dracii aia de fluturi isi iau talpashitza, ramai cu dragostea..aia calda..descoperi omul de langa tine, intervine un respect si o comunicare (in cel mai bun caz) care va face legatura sa fie indestructibila...flacara se mai domoleste si cu putin noroc mai ramai cu ceva haine pe tine...ca efect al flacarii care arde..
Vai cate metafore..gata inspiratia de cele 3 minute..ma pot duce sa bag somn.
Vi s-au umplut...."cururile de ganduri".???Mie unu da?Am recitit ce-am scris si sa mor daca imi dau seama ce-am vrut sa zic si unde am vrut sa ajung..
Nu-i nimik..le trecem pe toate la capitolul ganduri :)

2 comentarii:

BabyDanutza spunea...

imi plc blogul tau...cred k imi fac si eu:) oricum ft interesant...

Kinezu' spunea...

Ma bucur..astept sa vad ce scrii kid :)