Postări populare

duminică, 31 august 2008

XXL???Fetelor eu zic sa va mai ganditi un pic...

Inainte de toate...tre sa va zic un banc..cu usoare prostii..dar nu pot sa le dau la o parte ca altfel isi pierde farmecul:
Cica vine un nene la doctor, crispat rau la fata, tinandu-se cu mainile de cur..
- Domnu' doctor, domnu' doctor, am o problema...m-a futut un elefant in cur si am o gaura imensa..
-Ei te-a futut un drac..cum naiba sa te arda un elefant?? Ia sa vad ca nu te cred..
Isi da individul pantalonii jos, si doctorul ramane stupefiat..o mare gaura era acolo unde ar fi trebuit sa fie onorabilul cur..
- Pai..pai..cum dracu e posibil???Elefantii au p..a lunga si subtire..
-Da, zice individul..dar mai intai m-a incercat cu degetul...!!!

Ei bine, sa nu credeti toate bancurile..P..a lunga si subtire my ass...frate zici ca e ca o trompa..La zoo in Mysore fiind, am vazut un elefant huge..elefant de Africa zice-se..si cum ma uitam eu mirat asa la el, am vazut ceva in neregula..zic: Frate elefantu o fi speriat???de ce sta cu si anume coada intre picioare??..Ciudat, nu pare speriat..mananca linistit..
Dau sa fac poza...dau zoom la maxim..si vad a 9-a minune a lumii..Elefantu' are doua trompe...al dracu mutant..ma uit mai atent si ceea ce parea a fi o trompa era de fapt cuculetu' ...
Cuculetz pe dracu, era cat un picior de om normal care face sport de 3 ori pe saptamana..Damn, he's huge..si chiar arata ca o trompa..
In secunda aia mi-am adus aminte de toate discutiile vazute in filme..cu femei care zic: cu cat mai mare cu atat mai bine...


Eu zic sa va uitati de 3 ori la filmuletu asta si sa va ganditi de si mai multe ori la ceea ce va doriti...nu va vad bine deloc :))

Un comentariu:

Andreea Laura spunea...

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HILARIOUSSSS!!!!!!!!
you and the elephant cracked me up!!!!